sâmbătă, 8 iulie 2017

Wallbiz ne ofera o intreaga lista de producatori de usi

Renovarea locuintei este o etapa complexa ce implica o multime de proceduri, unele mai simple si altele mai complicate, insa intotdeauna trebuie sa fie alese usile potrivite, care sa fie ideale din toate punctele de vedere cu restul design-ului spatiului. 

Totusi, in contextul in care exista o multime de firme ce asigura astfel de produse si servicii, este dificil sa stim catre care dintre acestia sa ne orientam si adesea tinem cont de recomandarile celorlalti. In schimb, pentru a nu avea parte de riscuri, este mult mai simplu sa se acceseze un catalog de afaceri precum cel de la WallBiz, unde sunt inscrise nenumarate companii, din diferite domenii.

Simplitate

Cu alte cuvinte, oricine poate gasi firme usi prin WallBiz in orasul sau si care sa propuna oferte si servicii de calitate, iar intregul proces este mult mai simplu intrucat fiecare dintre acestea se afla in acelasi loc. Nu trebuie omis nici faptul ca procedurile sunt mult simplificate si pentru companii, deoarece acestea nu trebuie decat sa isi inscrie datele de contact si ofertele cu privire la serviciile si produsele propuse, urmand ca mai apoi sa astepte sa fie contactati de catre clienti, dar si de parteneri, furnizori, investitori si nu numai.Tarife prietenoase


Un avantaj important este faptul ca WallBiz propune prima luna ca fiind gratuita, astfel incat orice firma are ocazia de a testa sistemul, iar daca este multumita poate sa opteze pentru un pachet superior. Cel mai accesibil dintre toate este cel la 150 de lei, ce presupune afisarea datelor pentru o perioada de 90 de zile, fie se poate alege cel de 250 de lei, pentru 180 de zile. In schimb, cele mai bune performante pentru firme usi prin WallBiz si toate celelalte sunt asigurate de pachetul de 450 de lei pentru 360 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu