duminică, 25 iunie 2017

Firmele de instalatii sanitare se pot promovare prin WallBizInstalatiile sanitare sunt esentiale in toate spatiile, motiv pentru care trebuie sa se apeleze doar la cei mai buni specialisti, care sa asigure servicii de calitate. Totusi, in multe cazuri poate fi destul de dificil sa se gaseasca cele mai serioase firme de instalatii sanitare, in special in orasele mici, insa totul este mult mai simplu cu ajutorul portalului de afaceri WallBiz, unde sunt inscrise firme din domenii variate, precum imobiliare, constructii, turism, sport, arta, cultura si nu numai. 

Pentru clienti

Astfel, este mult mai usor pentru clienti sa aiba acces la o baza de date foarte bine dezvoltata cu o multime de firme din diferite sectoare, pentru ca pe aceasta cale pot fi alesi doar cei mai profesionisti. Optiunile sunt mai multe in acest caz si astfel nu se mai pierde timpul pana sa fie alesi cei mai buni.

Pentru firme

Situatia este mult simplificata si pentru companiile inscrise in catalog intrucat acestea sunt mult mai bine vazute in mediul online, aspect esential in ziua de azi, astfel ca pot avea acces la mai multi clienti, dar si la furnizori, parteneri sau posibili investitori, iar platforma este foarte usor de utilizat. Prezenta pe internet este esentiala in contextul in care tot mai multe persoane se informeaza pe aceasta cale, iar cei mai bine vazuti, vor avea parte de cele mai importante avantaje.

Care sunt preturile?

In primul rand se poate testa sistemul gratuit pentru 30 de zile, iar cei care sunt multumiti au ocazia de a alege mai apoi dintre alte trei pachete contracost. Cel mai ieftin este cel de 90 de zile, accesibil la doar 150 de lei, insa pentru a obtine performante mai bune pot fi alese pachetele de 180 de zile sau de 360 de zile, pentru care se plateste doar 250 de lei sau 450 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu