joi, 9 martie 2017

In 2017 vor aparea zeci de modele de instalatii gpl


Soferii au la dispozitie in ziua de azi o multime de modele noi de instalatii GPL menite sa le aduca economii semnificative la fiecare drum parcurs cu masina, motiv pentru care acestea au devenit mai populare ca niciodata. In ciuda faptului ca pretul carburantului a ajuns de cateva luni la o valoare stabila in jurul valorii de 5 lei/litru, se anunta noi scumpiri, astfel ca multi vor sa se pregateasca in acest sens, iar instalatiile promit economii de circa 40%. In plus, acestea fiind noi, sunt mult mai eficiente, mai sigure si promit soferilor conditii mai bune, iar lista avantajelor este una destul de importanta.

Avantaje

Pe langa economiile aduse de aceste instalatii, nu trebuie omis nici faptul ca sistemele se gasesc astazi sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care rezervorul nu mai ocupa o buna parte a portbagajului, iar soferii se pot bucura de vacante in care toate bagajele sa fie incluse in cele mai bune conditii in portbagaj. De asemenea, rezervoarele sunt mult mai groase decat inainte, fapt care aduce mai multa siguranta, fiind exclus riscul unor probleme serioase precum scurgerile de gaze. Mai mult, un minus specific instalatiilor din urma cu cativa ani era faptul ca puterea motorului era redusa considerabil, insa astazi acesta scadere este insesizabila, fiind similara cu momentul in care se porneste climatizarea, iar puterea scade cu cel mult 3%.

Preturi

Preturile pentru aceste modele noi de instalatii GPL sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de modelul, marca si motorul autoturismului. Sistemele sunt, de regula, recomandate masinilor cu motoare pe benzina care consuma foarte mult, insa pot fi ideale si pentru motoarele Diesel. Asadar, suma medie fiind de 500 de euro, investitia este amortizata de cele mai multe ori in primul an, urmand ca mai apoi soferii sa simta in propriul buzunar economiile efectuate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu